Отзиви от клиенти и служители

Имаме дългогодишен опит и много доволни клиенти и служители

Име на клиентаКлиент
Sehr geehrte Frau Lehnert, wir sind mit der Betreuung durch Die Perspektive sehr zufrieden. Ich habe mich damals im Januar 2011 für Sie entschieden, weil Herr Redecker telefonisch Kontakt aufgenommen hat, das hat mir sehr gut gefallen, und ich fühlte mich durch das Gespräch gleich gut verstanden. Sie haben für alle Wünsche ein offenes Ohr und sind sehr bemüht alles möglich zu machen. Auch bei unseren Anfangsschwierigkeiten mit den Betreuerinnen aus der Slowakei haben wir uns durch Die Perspektive gut unterstützt gefühlt. Es wurde dafür gesorgt, dass es besser klappte, indem Sie uns seit Mai 2011 Betreuerinnen aus Bulgarien von der Firma TSKA geschickt haben, mit denen wir sehr zufrieden waren und bis zum heutigen Tage sind. Frau Petrova und Frau Skorteikova waren seitdem beide jeweils schon dreimal bei uns. Ich bin froh, dass es diese Möglichkeit der Betreuung in den eigenen vier Wänden für meine Eltern gab und nach dem Tod meiner Mutter auch mein Vater alleine zu Hause betreut werden kann. Die Perspektive zeigt immer Verständnis, geht auf Wünsche ein, ist bemüht, alles möglich zu machen und so fühlt man sich gut aufgehoben. Vielen Dank für die kompetente und einfühlsame Betreuung.
Костадинка ЛаловаСлужител
"Работя с ,,ТСКА 93" повече от две години и имам много добри впечатления от организацията на целия процес от заминаването за Германия,работата там и връщането в България.Особено важно е за хората,които работят тази работа е добрата инфорация.Тук наистина болногледачите получават подробно описание на случая,за който кандиидатстват и то много преди самото заминаване,така че всеки може сам да прецени за какво става въпрос.Другото съществено предимство е осигуряването на интернет достъп,което също е супер важно за комуникацията ни с близките,не на последно място е редовното плащане без абсолютно никакво закъснение и постоянната връзка със служителките от офиса,които винаги са на разположение,когато имаме въпроси и проблеми."
Росица СавчеваСлужител
"Когато пиша тези редове , се връщам назад във времето . Годината е 2012 , предколедно настроение , деца и внуци поканени за празника , но едно обаждане по телефона , промени плановете ми не само за тази година ,но и за години напред. Предложиха ми да замина на работа в Германия ,временно само за три месеца ,за което и до ден днешен не съжалявам ,че го приех. Обаждането беше от фирма ТСКА 92. Така , коледно , попаднах в една друга среда , с други нрави , с други обичаи , навици ,но ако можеш да контролираш себе си , ще свикнеш много лесно ,както с работата , така и с хората. Вече три години работя във фирмата и това което ще напиша за нея и нейният Управител ще бъде бледо копие на това което е в действителност , но на всички са известни думите : коректност , точност , взаиморазбиране и решаване на проблемите на часа , ако разбира се има такива . С други думи казано , попаднах на точното място в точният момент и никога не съм мислила , че мога да бъда подведена от Управителя на фирма ТСКА92. Тя е един прекрасен , земен Човек и за мен е удоволствие,че работя във тази фирма. И ако получите обаждане по телефона от ТСКА 92 , не се колебайте да приемете предложението , защото това за Вас ще бъде точното място в точния момент ,не го изпускайте както и аз направих.Беше ми приятно да споделя това с Вас "
Иванка ФилиповаСлужител
"Служител съм на фирма ,,ТСКА 93" от близо 2години.Мога да изкажа единствено благодарност за тяхната корекност и лоялност.По всяко време на денонощието се отзовават при нужда от страна на служителите.Изключително коректни при заплащането. Мога да им пожелая да са винаги така отзивчиви,успех в работата и много здраве!"
Емилия КабаеваСлужител
"Във фирма "ТСКА 93" работят професионалисти-хора с големи сърца,които 24часа в денонощието споделят радостите и проблемите на служителите.Своевремено реагират на всяка възникнала ситуация.Коректност и всеотдайност-това са думите,с които мога да определя работата на фирма "ТСКА 93". Щастлива съм, че съм част от екипа. УСПЕХ!!!"
Антонина ЩереваСлужител
"Работата във фирмата ТСКА 93 с максимална ефективност се води както в полза на клиентите, така и за благото на заетите сътрудници, които са винаги на първа линия. Ако хората на първата линия, тези, които са непосредствено до нашите клиенти, не се чувстват сигурни и задоволени, тогава и клиентите биха го усетили. А дългогодишната работа на доста хора от нашия персонал говори за обратното, защото положителните отзиви за всеки сътрудник от фирмата станаха правило при нас."
Галя СтефановаСлужител
"С голямо удоволствие споделям за фирмата следното-работя от 3 години за споменатата фирма,дамите са коректни,любезни,точни и много мили и отзивчиви.Винаги мога да разчитам на тяхното разбиране и помощ.Стараят се винаги да удовлетворят желанията на своите служители.Аз съм доволна и благодарна,и с удоволствие работя във фирмата. С уважение,Галя Стефанова"
Инна КирковаСлужител
"Преди да постъпя във фирмата имах опит в две други фирми със същата дейност, но не бях доволна. Нямаха клиенти в Германия и бяха некоректни с нас служителите. Постъпих със страх и недоверие, но служитилката, която ни изпитваше на немски език и ни предлагаше семействата в Германия ми вдъхна сигурност и доверие. Първите месеци бяха изпитание както за мен така и за управлението на фирмата. Дали ще постъпи първата ми заплата по сметката ми? Дали ни подкрепя и защитава пред семействата? Да, още на 20 число в сметката ми постъпи първата заплата. Така вече три години заплата постъпваше точно на определената дата. Вече не се съмнявам в точноста, коректноста и управлението на госпожа Иванова. По всички въпроси с нея можеш да говориш и всички въпроси се решават на момента. Случи ми се и ненадейно да се разболея тежко и постъпих по спешност в болница в Германия. Не мога да забравя как госпожа Иванова ми се обади по телефона и ми обясни всички права, които имам и да не се безпокоя и че имам право и на болнични. Това не го знаех. Тя ми вдъхна много кураж и сили да се преборя с болестта. Много други фирми могат да се учат от точноста, уменията и откровеноста които царят във фирма TSKA. Багодаря им! Могът да служат за пример в България за фирма в социалната дейност. Още повече, че изпращат служителите си на обучение за ниво здравен асистент, което ни дава увереност в обгрижване на семействата в Германия и е стъпка в професионалното ни развитие."
Донка ИвановаСлужител
"За мен фирма "ТСКА 93" е на първо място коректна към служителите си,а също така и към контрагентите. Много е важно,че фирмата осигурява обучение за служителите си и когато изпрати служител в Германия,поддържа непрекъсната връзка с него и се отзовава и при най-малкия проблем."
Върни се горе